Yli-innokkuus

3 videota: Mitä tehdä, kun koira innostuu tietyistä ärsykkeistä liikaakin?

Liity tästä ZenKoira-verkkokouluun, niin saat tämänkaltaista materiaalia joka kuukausi!

Verkkoluennon aikana käsitellään tilanteita, joissa koira on oppinut tietyn ärsykkeen merkitsevän jotakin todella hauskaa ja innostavaa, jonka seurauksena koira kiihtyy huomattavasti ja saattaa käyttäytyä ei-toivotulla tavalla.

Verkkoluento on jaettu kolmeen osaan; ensimmäisessä puhutaan yli-innokkuudesta yleisesti, toisessa käydään läpi käytännön vinkkejä, ja kolmannessa käyn läpi esimerkkitapauksen uloslähtötilanteesta.

Videot ovat saatavilla ilmaiseksi ZenKoira-verkkokoulussa. Verkkokoulusta löytyy runsaasti koirien käyttäytymiseen ja kouluttamiseen liittyvää materiaalia video- tai artikkelimuodossa.

Liity verkkokouluun täältä

Voit myös ostaa pääsyn pelkästään tähän verkkoluentoon ylempänä olevasta painikkeesta.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Aloita heti!