Rauhoittumisen taito

Kolme harjoitusta, joiden avulla koira oppii rauhoittumaan eri tilanteissa

Liity ZenKoira-verkkokouluun, niin saat tämänkaltaista jäsenmateriaalia joka kuukausi!

Minikurssi rauhoittumisesta.

Rauhoittuminen on tärkeä taito jokaiselle koiralle, eikä se tapahdu itsestään. Rauhoittumisesta on hyötyä monenlaisiin tilanteisiin, kuten harrastuksissa tauoilla odottamiseen, riittävän levon saamiseen ja tilanteisiin, joissa koiralla saattaa olla vaikeuksia pysyä rauhallisena, kuten vieraiden kyläillessä.

Ensimmäisessä videossa puhutaan rauhoittumisesta yleisesti ja siitä, millä tavoin koiraa voi epäsuorasti auttaa, että rauhoittuminen olisi helpompaa. Kolmessa seuraavassa videossa käydään läpi kolme rauhoittumisharjoitusta esimerkkien avulla.

Tämä kurssi sisältyy myös ZenKoira-verkkokouluun. Voit halutessasi liittyä verkkokouluun täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!