30 päivää itsevarmuutta

Päivittäisiä harjoituksia aroille, epävarmoille koirille

Lähde mukaan 30 päivää kestävään haasteeseen, jonka aikana käydään päivittäin läpi yksi harjoitus, josta on hyötyä aran koiran itsevarmuuden kehittämiseen.

Lyhyet, päivittäiset videot mahdollistavat sen, että joka päivä on mahdollista tehdä pieni, helppo harjoitus, joka omalta osaltaan vaikuttaa positiivisesti koirasi itsevarmuuteen ja reippauteen sekä sinun ja koirasi väliseen suhteeseen. Lisäksi jokainen harjoitus tarjoaa teille hauskaa yhteistä puuhaa - koirasi ei siis tarvitse edes olla arka, vaan kuukausihaasteesta on varmasti iloa ja hyötyä ihan jokaiselle.

Videot voit käytä kuitenkin täysin omaan tahtiisi ja voit palata niihin myös jälkeenpäin milloin tahansa.

Kun ostat pääsyn 30 päivää itsevarmuutta -haasteeseen, saat myös kaupan päälle Itsevarma koira -e-kirjan, jossa on runsaasti lisää vinkkejä ja ideoita epävarman koiran auttamiseen ja rohkaisemiseen.


Vaihtoehtoisesti voit liittyä ZenKoira-verkkokouluun, jolloin saat ylläolevien lisäksi pääsyn myös useisiin muihin videoihin, artikkeleihin ja verkkoluentoihin. Verkkokouluun pääsystä maksetaan kuukausimaksua, ja se jatkuu juuri niin kauan kuin haluat; et siis sitoudu pitkäaikaisiin maksuihin, vaan voit lopettaa milloin tahansa.

Verkkokouluun voit käydä tutustumassa täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Saat nämä kurssit oston yhteydessäItsevarmuuden kasvattaminen
E-kirja: Auta epävarmaa koiraa reipastumaan ja nauttimaan elämästä
Saara Junttila
€9

Alkuperäinen hinta: €9


Aloita heti!