Koiran elekieli

2 videota stressin merkeistä sekä rauhoittavista signaaleista

Liity ZenKoira-verkkokouluun tästä, niin saat tämänkaltaista materiaalia joka kuukausi!

Koiran elekielen ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää sujuvan yhteiselon ja vahvan suhteen luomisen kannalta. Mitä paremmin osaat lukea koiraasi, sitä tehokkaammin kykenet myös ennakoimaan tilanteita, välttämään koiran asettamista liian vaikeisiin tilanteisiin ja toimimaan ajoissa ja oikealla tavalla. Tästä syystä elekielen ymmärtämisestä on huomattavan paljon hyötyä muun muassa ongelmakäyttäytymisen ymmärtämiseen ja muokkaamiseen.

Minikurssiin sisältyy kaksi videota, joissa käydään läpi esimerkkien avulla koiran elekieltä. Ensimmäisessä videossa keskitytään stressin ja pelon merkkeihin, ja toisessa videossa rauhoittaviin signaaleihin.

Nämä videot sisältyvät ZenKoira-verkkokouluun.

Voit kuitenkin ostaa videot tästä erikseen.

(Nämä videot ovat osa Onnistu ohituksissa -verkkokurssia, eivätkä ne ole aiemmin olleet saatavilla kenellekään muulle kuin verkkokurssin osallistujille.)Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Opinto-ohjelma


  Koiran elekieli
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!