Omaehtoinen käsittely

Verkkoluento

Liity ZenKoira-verkkokouluun tästä, niin saat tämäntyyppistä materiaalia kuukausittain!

Omaehtoisuus on tärkeää, kun käsittelystä yritetään luoda koiralle positiivisempi kokemus. Kun koira pääsee vaikuttamaan tilanteeseen, se kokee olonsa turvallisemmaksi.

Luento on noin tunnin pituinen, ja sen aikana käydään läpi, mitä omaehtoinen käsittely on, mitä hyötyä siitä on, sekä miten sitä voi käytännössä toteuttaa. Luennolla käydään läpi kolme harjoitusta esimerkkien avulla, joissa näytetään, miten omaehtoisuutta voi lisätä eri tilanteissa eri keinoin.

Tämä verkkoluento on saatavilla myös ZenKoira-verkkokoulussa. Pääset liittymään verkkokouluun tästä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Opinto-ohjelma


  Omaehtoinen käsittely
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!