Stressi ja reaktiivisuus

Verkkoluento reaktiivisten koirien omistajille

Mitä reaktiivisuus on? Miten reaktiivinen koira eroaa ei-reaktiivisesta koirasta? Mistä reaktiivisuus johtuu ja mistä se on saattanut saada alkunsa? Mitä hyötyä reaktiivisuudesta on? Miten koira kokee oman reaktiivisuuden käytöksensä, kärsiikö se siitä? Miten stressi vaikuttaa reaktiivisuuteen ja miten sitä voidaan vähentää?

Näihin vastauksiin löydät verkkoluennolta, joka on pilkottu sopivan pituisiin pätkiin, että katsominen helpottuisi. Voit katsoa videot täysin omaan tahtiisi ja palata niihin takaisin milloin tahansa. Lopusta löydät myös työkirjan, joka auttaa sinua hahmottamaan oman koirasi stressiä ja reaktiivisuutta.

Luento sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää koiran reaktiivisuutta paremmin.

Verkkoluento sisältyy ilmaiseksi ZenKoira-verkkokouluun, mutta voit myös ostaa sen erillisenä luentona alempana olevasta painikkeesta.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Opinto-ohjelma


  Stressin kertyminen
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen
  Stressin vähentäminen
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!