Ongelmakäytöksen ratkominen

Verkkoluento ongelmakäytöksen ratkomisesta alusta loppuun

Liity tästä ZenKoiran verkkokouluun, niin saat tämänkaltaista materiaalia kuukausittain!

Verkkoluennolla käydään läpi tärkeimmät vaiheet, jotka on hyvä käydä läpi silloin, kun koiralla ilmenee ongelmakäytöstä. Oli ongelma sitten ovikellolle haukkuminen, hihnassa vetäminen, vieraiden pelko, ruoan varastaminen tai eroahdistus, nämä asiat on tärkeää ottaa huomioon. Ensimmäisessä vaiheessa käyn läpi ongelmakäytöksen ratkomista yleisellä tasolla, antaen useita esimerkkejä koirista, joiden kanssa olen työskennellyt rescueyhdistyksissä Englannissa. Seuraavissa osioissa annan kaksi esimerkkiä ongelmakäytöksen ratkomisesta: oveen koputtamiselle haukkuminen ja hihnan repiminen ja pureminen.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Opinto-ohjelma


  Ongelmakäytöksen ratkominen alusta loppuun
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!