Omaehtoinen kynsien leikkaus

Opeta koirasi nauttimaan kynsienleikkuusta helppojen harjoitusten avulla

Saat videot ilmaiseksi, kun liityt mukaan sähköpostilistalle. Klikkaa tästä, niin saat kuponkikoodin sähköpostiisi.


Jos sinulla on jo kuponkikoodi, klikkaa "Katso videot", niin pääset videoihin. :)

Kynsienleikkuun ei tarvitse olla ikävä tapahtuma josta taistellaan tai jonka koira vain hyväksyy, vaan koira voi kokea sen jopa positiivisena asiana.

Kuuden helpon harjoituksen avulla opetat koiran askel askeleelta kynsienleikkuutilanteeseen. Tavoitteena on, että koira innostuu heti, kun kynsisakset tulevat esiin ja tarjoaa käytöstä, jolla kynsienleikkuu aloitetaan. Koiraa ei tarvitse pakottaa tilanteeseen, vaan se haluaa oma-aloitteisesti olla kynsienleikkauksessa mukana.

Kurssi on ilmainen Häntä heilumaan-jäsenille.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Aloita heti!