Kuonokoppaan totuttelu askel askeleelta

Opeta koira rakastamaan kuonokoppaa tämän videon avulla

Jokaisen koiran olisi hyvä oppia, että kuonokoppa on positiivinen asia - koskaan ei voi tietää, milloin siihen tulee tarvetta. Lisäksi harjoitus on hauskaa puuhaa mille tahansa koiralle. :)

Tässä videossa käyn läpi tärkeitä asioita, joita on otettava huomioon kuonokoppaa käyttäessä ja sitä valitessa, ja näytän askel askeleelta, kuinka koira voidaan opettaa rakastamaan kuonokopan käyttämistä.

Tärkeänä videossa on omaehtoisuus eli koiran hallinnan tunne; koira saa vaikuttaa siihen, laitetaanko kuonokoppa päälle vai ei. Harjoitus sopii myös koirille, jotka ovat jo muodostaneet negatiivisen mielleyhtymän kuonokoppaan.

Voit ostaa videon ylläolevasta painikkeesta, tai voit saada katseluoikeuden videoon liittymällä ZenKoira-verkkokouluun. Verkkokoulussa saat pääsyn kaikkeen aiemmin ilmestyneeseen materiaaliin, ja lisää tulee kuukausittain. Voit käydä tutustumassa verkkokouluun täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Opinto-ohjelma


  Kuonokoppa
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!