Koiran ja ihmisen välinen kommunikaatio

Ilmainen verkkoluento

Toimivaan kommunikaatioon oman koiran kanssa kannattaa panostaa. Sen lisäksi, että kommunikaatio on yksi luottavaisen ja positiivisen suhteen tärkeimmistä peruspilareista, kommunikaatiota parantamalla voidaan myös vähentää ongelmakäytöstä ja kouluttaa koiraa entistä tehokkaammin.

Luennolla käyn läpi, millä eri tavoin voimme auttaa koiriamme ymmärtämään meitä ihmisiä paremmin, ja miten voimme tarjota koiralle keinoja kommunikoida selkeämmin meidän kanssamme. Kumpaankin suuntaan toimivaan kommunikaatioon panostamisesta voi olla hyötyä monella tapaa, mm.:

  • koiran itsevarmuuden kasvattaminen
  • pelkojen ja ahdistuksen lievittäminen
  • ei-toivotun käytöksen vähentäminen
  • huomiohakuisen käytöksen (esim. haukkumisen) vähentäminen
  • käsittelytilanteiden helpottaminen
  • koiran hyvinvoinnin parantaminen
  • rauhoittumisen edistäminen ja opettaminen
  • sisäsiisteyden opettaminen

Verkkoluento on täysin ilmainen, klikkaa vain allaolevaa painiketta, niin pääset katsomaan sen.


Aloita heti!Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Usein kysyttyjä kysymyksiä


Milloin verkkoluento alkaa ja loppuu?
Pääset katsomaan verkkoluennon heti; se löytyy valmiina nauhoituksena ja on katsottavissa milloin tahansa.
Miten kauan minulla on mahdollisuus katsoa verkkoluento?
Voit palata halutessasi takaisin verkkoluennon pariin milloin tahansa; se ei katoa mihinkään. Kaikkea ei siis tarvitse välttämättä katsoa yhteen menoon. Verkkoluento on pilkottu 10-20 minuutin osiin, että katsominen helpottuisi.

Aloita heti!