Koirien välinen resurssiaggressiivisuus

Verkkoluento resurssiriitojen syistä, ennaltaehkäisystä ja hoidosta

Liity tästä ZenKoira-verkkokouluun, niin saat tämän ja monia muita mielenkiintoisia videoita!

Verkkoluennolla käydään läpi, mitä resurssiaggressiivisuus on, mistä se johtuu, ja mitä voidaan tehdä ongelmien ennaltaehkäisemiseksi ja sen varmistamiseksi, että tilanne ei pahene entisestään.

Luennon voit ostaa joko erikseen ylläolevasta painikkeesta, tai voit liittyä ZenKoira-verkkokouluun, jolloin saat pääsyn tämän luennon lisäksi moneen muuhun luentoon, videoon ja artikkeliin, joita ilmestyy lisää kuukausittain.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Opinto-ohjelma


  Koirien välinen resurssiaggressiivisuus
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!