Koiran koulutus sujuvaksi osaksi arkea

Muodosta koiran kanssa treenaamisesta päivittäinen rutiini videoiden ja työkirjojen avulla

Haluaisitko kouluttaa koiraasi useammin tai saavuttaa nopeammin tavoitteet sen kanssa, mutta homma tyssää siihen, ettet saa motivaatiota jatkaa harjoittelua muutamaa päivää kauemmin? Syynä voi olla ajan tai energian puute, lisääntynyt stressi tai et vain yksinkertaisesti muista harjoitella koiran kanssa.

Parhaita tuloksia saadaan aikaan silloin, kun koiran kanssa jaksetaan harjoitella säännöllisesti vähän kerrallaan, mutta juuri tällainen säännöllinen jaksaminen voi osoittautua yllättävän haastavaksi.

Verkkokurssin tavoitteena on luoda kouluttamisesta ja koiran kanssa puuhaamisesta luonteva päivittäinen rutiini, jota ei tarvitse sen enempää miettiä. Kurssi on itsenäisesti suoritettava ja siinä edetään vaihe kerrallaan työkirjoja apuna käyttäen. Jokaiseen osioon sisältyy video, joka on 2-10 minuuttia pitkä, ja jossa käyn läpi sen osion tehtävän, ja miksi se on tärkeä. Työkirjat saat tulostaa itsellesi ja käyttää niitä jatkossa harjoittelun ylläpitämiseen.

Haluan että mahdollisimman moni onnistuisi saavuttamaan asettamansa tavoitteet koiransa kanssa, ja verkkokurssin tarkoituksena onkin saada tuloksia aikaan.

Voit käydä katsomassa ensimmäisen videon ilmaiseksi alempaa opinto-ohjelma-kohdasta.


Verkkokurssi on ilmainen ZenKoira-verkkokoulun jäsenille.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!