Koiran motivointi ruokapalkalla

Kuinka saada nirsompikin koira kiinnostumaan nameista

Koiraa voi palkita monilla eri tavoilla, mutta ruoan käyttäminen palkitsemiseen on erityisen helppoa ja hyödyllistä. Siksi kannattaa nähdä vaivaa sen eteen, että koira kokisi herkut ja namit mahdollisimman motivoivina ja positiivisina, että niitä voisi käyttää kouluttamiseen eri tilanteissa. Nirsompikin koira voi usein oppia arvostamaan ruokapalkkaa suuremmassa määrin.

Käyn läpi teksti- ja videomuodossa useampia vinkkejä siihen, miten koiran motivaatiota ruokaa kohtaan voidaan lisätä - ilman, että koiraa tarvitsee pitää nälässä.

Tämä materiaali sisältyy ZenKoira-verkkokouluun. Liittyessäsi mukaan jäseneksi, saat pääsyn tämän lisäksi useisiin muihinkin videoihin, artikkeleihin, verkkoluentoihin ja verkkokursseihin. Tutustu verkkokouluun tästä linkistä.

Jos et halua liittyä verkkokouluun, voit myös vaihtoehtoisesti ostaa pääsyn tähän materiaaliin erikseen.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!