Haastavan koiran ja omistajan hyvinvointi

Videoista ja työkirjoista koostuva verkkokurssi

Elämä haastavan koiran kanssa voi olla välillä rankkaa. Oli ongelma mikä tahansa, se saattaa heikentää sekä koiran että sinun itsesi hyvinvointia ja johtaa lopulta uupumukseen.

Mitä paremmin koirasi voi, sitä helpompi myös sinun on voida hyvin - ja toisinpäin. On siis tärkeää keskittyä parantamaan kummankin hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

Tällä verkkokurssilla ei keskitytä muuttamaan koiran haastavaa käytöstä, vaan kehittämään ratkaisuja, joiden avulla sinä ja koirasi pärjäätte paremmin juuri tässä hetkessä. Sivuvaikutuksena voi kuitenkin tulla myös ongelmien helpottumista. :)

Verkkokurssi koostuu seitsemästä työkirjasta, joiden yhteydessä on lyhyt video, jossa selvennetään jokaisen työkirjan syitä ja täyttämistä. Painotus on siis sillä, että sinä itse työstät asioita koirasi ja itsesi elämään liittyen työkirjojen avulla.

Tervetuloa mukaan! Kurssille voi tulla milloin vain ja sen voi käydä omaan tahtiin.

Verkkokurssi on ilmainen ZenKoira-verkkokoulussa. Tutustu verkkokouluun täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Aloita heti!