Hyvän suhteen luominen

3 artikkelia luottavaisen, vahvan ja positiivisen suhteen luomisesta

Liity tästä ZenKoiran verkkokouluun, niin saat tämänkaltaista jäsenmateriaalia joka kuukausi!

Nämä artikkelit ovat saatavilla ilmaiseksi ZenKoira-verkkokoulussa. Pääset liittymään mukaan täältä.

Ensimmäisessä artikkelissa käydään läpi ihmisen ja koiran välistä suhdetta yleisesti, ja mistä kannattaa lähteä alkuun. Toisessa artikkelissa puhutaan kommunikaatiosta ja luottamuksesta. Kolmannessa artikkelissa puhutaan yhteisten positiivisten kokemusten tärkeydestä ja siitä, miten koiralle voi opettaa, että omistaja on kiinnostavampi ja hauskempi kuin mikään muu asia ulkomaailmassa.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Opinto-ohjelmaAloita heti!