Hihnassa vetäminen

Vinkkejä ja harjoituksia hihnakäytöksen opetteluun

Näillä videoilla käyn läpi syitä hihnakäytöksen ongelmiin ja ratkaisuja ja ideoita siihen, mitä eri tapauksissa ja tilanteissa voi tehdä. Videoilla käydään läpi myös pari harjoitusta, joista voi olla apua hihnakäytöksen opetteluun.

Voit ostaa videoihin pääsyn erikseen tai liittyä ZenKoira-verkkokouluun, jolloin saat näiden videoiden lisäksi pääsyn myös kaikkeen aiemmin ilmestyneeseen materiaaliin - ja tietysti kuukausittain ilmestyviin uusiin materiaaleihin.

Liity tästä verkkokouluun!


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!