Hihnakäytöksen treenikirja

Tulostettava PDF

Motivaatiota, tsemppiä ja struktuuria hihnakäytöksen harjoitteluun! Hihnakäytöksen treenikirjaan pääset kirjaamaan onnistumiset, tavoitteet, haasteet ja edistymisen, ja näet visuaalisesti kuinka etenet koirasi kanssa koulutuksessa. On kannustavaa, kun suoritetuista harjoituksista ja onnistuneista ohituksista pääsee laittamaan rastin ruutuun. Niinä aikoina, kun mikään ei tunnu sujuvan, voit palata treenikirjan pariin kurkkaamaan, että edistystä on kuitenkin tapahtunut – tai että onnistumisia on tullut aiemminkin, joten peli ei ole menetetty.

Treenikirja auttaa selkeyttämään ajatukset ja koulutuksen suunnitelman, ja onnistumisten ja edistymisen näkeminen kannustaa jatkamaan harjoituksia.

Treenikirjan voit tulostaa itse vihkoseksi ja laittaa vaikka tärkeimmät sivut jääkaapin oveen tai seinälle muistutukseksi.

Hihnakäytöksen treenikirjan ovat toteuttaneet yhteistyössä ZenKoiran Saara Junttila ja Koirankodan Johanna Vihermaa.


Koirankodan Johanna Vihermaan esittely:

Olen Johanna Vihermaa, eläintenkouluttaja Turusta ja toimin kouluttajana Koirankodassa jo 2016 vuodesta asti. Koirankodan koulutuspalveluissa on koiralähtöiset ryhmäkurssit, yksityisohjaukset sekä ongelmakoirakoulutusta. Kouluttauduin ensin koirienkoulutusohjaajaksi ( Rakkaat Haukut) , jonka jälkeen jatkoin eläintenkouluttajaksi opiskelua Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa, syventävistä opinnoista valmistuin 2019 ongelmakoirakouluttajaksi. Kotona pyörii tällä hetkellä ( 10/19) nuori suomenlapinkoira Lassi, jonka kanssa opettelemme yhteistä arkea, sujuvaa yhteistyötä. Lapin reissut ovat meille lähellä sydäntä, luonnossa liikkuminen ja siellä taito pysähtyä nauttimaan hetkistä. Kouluttajana pyrin jakamaan oppimaani eteenpäin ja auttamaan koiranomistajia löytämään toimivia ratkaisuja, oivalluksia koiriensa kanssa.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Opinto-ohjelma


  Hihnakäytöksen treenikirja
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Usein kysyttyjä kysymyksiä


Milloin saan treenikirjan?
Treenikirja on ladattavissa heti kun olet maksanut. :)
Missä muodossa treenikirja on?
Treenikirja on PDF-muodossa. Pääset lataamaan ja tulostamaan sen heti maksettuasi. Voit tulostaa jokaista sivua sen verran kuin tarvitset.

Aloita heti!