Eroon yksinolo-ongelmista

Itsenäisesti suoritettava verkkokurssi

Onko koirallasi ongelmia yksinolon suhteen? Tällä kurssilla käyn läpi, mitä käytöksen taustalla voisi olla ja kerron vinkkejä siihen, miten voidaan selvittää, onko kyseessä eroahdistus vai jotain muuta.

Eroahdistustakin on monenlaista, ja puhun verkkoluennolla myös siitä, miten eroahdistuksesta kärsivä koira voi oireilla eri tavoilla, ja miten silloin kannattaa toimia. Käyn läpi myös uusimpia tutkimuksia aiheesta.

Kahdessa viimeisessä osassa keskitytään siihen, mitä voidaan tehdä koiran olon helpottamiseksi. Käyn esimerkkivideoiden avulla läpi useamman harjoituksen, josta voi olla apua koiran eroahdistuksen tai muiden yksinolo-ongelmien hoidossa.

Saat vapaasti lähettää minulle sähköpostitse kysymyksiä aiheesta, kun olet liittynyt kurssille.

Mukaan voit liittyä milloin tahansa, ja kurssi on mahdollista käydä täysin omaan tahtiin. Verkkokurssin videot jäävät katseltaviksi juuri niin pitkään kuin haluat.

Tervetuloa mukaan ymmärtämään koiran yksinolo-ongelmia paremmin!

Verkkokurssi on saatavilla ilmaiseksi ZenKoira-verkkokoulussa. Jos haluat liittyä verkkokouluun, pääset tekemään sen täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Opinto-ohjelma


  Osa 1: Mistä yksinolo-ongelmat johtuvat?
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen
  Osa 2: Perusasiat kuntoon
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen
  Osa 3: Yksinoloon tottuminen
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!