100% varma vihjesana

Verkkoluento ja esimerkkivideo luotettavan vihjesanan opettamisesta

Liity tästä ZenKoira-verkkokouluun, niin saat kuukausittain tämäntyyppistä jäsenmateriaalia!

Verkkoluennolla käydään läpi vinkkejä siihen, miten koiralle voidaan opettaa vihjesana tai käsky, joka on luotettava, oli tilanne mikä hyvänsä. Lisäksi esimerkkivideossa näytän, miten vihjesanan vahvistaminen tapahtuu käytännössä.

Mistä tahansa käyttäytymisestä voi rakentaa sellaisen, että koira toimii lähes automaattisesti halutulla tavalla heti vihjesanan kuultuaan - myös vaikeammissa tilanteissa. Esimerkiksi luoksetulo ja luopuminen ovat hyviä esimerkkejä käskyistä, jotka koiran olisi hyvä osata mahdollisimman luotettavasti.

Verkkoluento sisältyy ilmaiseksi ZenKoira-verkkokouluun. Verkkokoulussa saat kuukausittain tämän tyyppistä materiaalia verkkoluentojen, videoiden ja artikkeleiden muodossa. Pääset liittymään verkkokouluun täältä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa pääsyn pelkästään yksittäiseen verkkoluentoon.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Opinto-ohjelma


  100% varma vihjesana
Saatavana päivää
päivää ilmoittautumisen jälkeen

Aloita heti!