Puhelinneuvonta

Varaa puhelinneuvonta

Varaa ilmainen arviointipuhelu, jonka aikana saan paremman käsityksen koirastasi ja tilanteestasi ja voimme yhdessä pohtia, mikä ratkaisu olisi paras juuri sinun koirallesi ja mistä lähteä liikkeelle.

Soita: 045 787 358 34 tai laita sähköpostia: [email protected]

Tarvitsetko apua koirasi käytöksen muokkaamisessa tai haluatko ehkä vain tukea ja vastauksia mieltä polttaviin kysymyksiin? Puhelinneuvonta sopii niin ongelmakäytöksen ratkomiseen, arjen pienten tilanteiden helpottamiseen kuin ongelmien ennaltaehkäisemiseenkin.

Ennen puhelinneuvonnan alkamista pyydän aina, että viet koirasi eläinlääkärin tarkistettavaksi siltä varalta, että käytökselle löytyy terveydellinen syy.

Miten puhelinneuvonta toimii?

Ensimmäiseksi lähetän sinulle lomakkeen täytettäväksi ja kyselen sinulta muutamia kysymyksiä puhelimitse, jotta saan kokonaiskuvan koirastasi ja tilanteestanne. Yleensä pyydän myös lähettämään videoita koirastasi eri tilanteissa - tämä on erityisen tärkeää puhelinneuvontaa käytettäessä.

Puhelut voidaan käydä puhelimitse tai esimerkiksi Skypen tai Whatsappin kautta. Puhelun kesto riippuu tilanteesta, mutta yleensä yksittäinen puhelu kestää noin tunnin. Ensimmäinen puhelu kestää yleensä pidempään, noin 2 tuntia.

Ensimmäisen puhelun aikana saatan vielä kysellä tarkentavia kysymyksiä, jonka jälkeen annan arvion siitä, mistä koiran käyttäytymisessä on kyse, ja mitkä tekijät saattavat olla sen taustalla.

Käyn kanssasi läpi suunnitelman koiran käyttäytymisen muokkaamiseksi. Siihen saattaa sisältyä harjoituksia ja kouluttamista, mutta joskus myös muutoksia koiran rutiineihin ja arkeen. Luomme yhdessä juuri sellaisen suunnitelman, joka sopii parhaiten sinun ja koirasi tilanteeseen.

Jatkotuki on arvokasta, sillä sen aikana pääsemme keskustelemaan siitä, miten koulutus on edistynyt ja miten sitä voidaan tarvittaessa muokata tehokkaammaksi. Voit lähettää minulle videoita tekemistänne harjoituksista, jotta voimme keskustella niistä yhdessä.

Saat jokaisen puhelun jälkeen kirjallisen yhteenvedon ja koulutussuunnitelman tueksesi. Lisäksi hintaan sisältyy jatkotuki sähköpostitse juuri niin kauan kuin siihen on tarvetta.

Alennus

Jos olet ZenKoira-verkkokoulussa tai olet käynyt Onnistu ohituksissa-verkkokurssin, saat puhelinneuvonnasta 20% alennusta. (Ota yhteyttä, niin lähetän sinulle alennuskoodin.)

Ilmainen arviointipuhelu

Varaa ilmainen puhelu nyt, niin voimme keskustella koirastasi ja pohtia yhdessä, mistä lähteä liikkeelle.

Soita 045787358 tai laita sähköpostia [email protected]Aloita heti!Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'. Ylläpidän myös facebookissa Reaktiiviset koirat-nimistä ryhmää, jossa on jo yli 7000 jäsentä.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa. Lisäksi olen Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen, ja olen sitoutunut noudattamaan yhdistyksen tiukkoja eettisiä sääntöjä. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!