Luopumisen tehokurssi

Treenaa kuukauden ajan koirasi itsehillintää verkossa yhdessä muiden kanssa

Luopuminen on tärkeä taito erityisesti ulkona koiran kanssa liikkuessa. Vastaan saattaa tulla lähes mitä tahansa; rusakoita, toisia koiria, hylättyjä voileipiä, kissoja, pyöräilijöitä, mielenkiintoisia roskia... Koiran voi olla haastavaa hillitä itseään näissä tilanteissa.

Tällä verkkokurssilla keskitytään erityisesti luopumiseen kävelyllä. Kurssista on erityisesti hyötyä koirille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista ympäristön ärsykkeistä, mutta harjoituksista voi olla myös osittain apua koirille, jotka kokevat erilaiset kävelyllä vastaan tulevat kohteet pelottaviksi tai ahdistaviksi. Aran koiran kanssa on kuitenkin otettava huomioon, että pelkkä luopumisen harjoittelu ei välttämättä riitä, vaan koiran itseluottamusta ja turvallisuuden tunnetta on myös lisättävä.

Verkkokurssi kestää 30 päivää, jonka aikana uusia harjoituksia ilmestyy joka toinen päivä. Harjoitukset alkavat perusteista ja etenevät vaihe vaiheelta eteenpäin. Eniten saat irti kurssista, kun suoritat harjoituksia sitä mukaa, kun niitä ilmestyy, mutta koska kurssi suoritetaan verkossa, saat myös halutessasi edetä kurssilla omaan tahtiisi juuri silloin kun haluat.

Harjoituksia pääset tekemään juuri siinä ympäristössä, jossa normaalistikin ulkoilet koirasi kanssa, ja voit myös tarvittaessa helpottaa tilanteita muuttamalla ympäristöä helpompaan suuntaan. Tarjoan kurssin aikana apua ja tukea harjoitusten toteuttamiseen, vastaan kysymyksiin ja annan palautetta videoista. Voit kysyä apua ja vinkkejä facebookissa, verkkokurssin kommenteissa tai sähköpostitse.

Pääset mukaan verkkokurssille, kun liityt ZenKoira-verkkokouluun. Verkkokouluun sisältyy tämän kurssin lisäksin monia muitakin verkkokursseja, videoita ja verkkoluentoja. Voit hankkia jäsenyyden halutessasi vain kuukauden ajaksi, eli et sitoudu liittyessäsi mihinkään.

Verkkokurssi alkoi 20.8., mutta mukaan voi liittyä milloin tahansa.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Usein kysyttyjä kysymyksiä


Milloin kurssi alkaa?
20.8.
Miten kauan saan pääsyn kurssin harjoituksiin?
Juuri niin kauan kuin olet verkkokoulun jäsenenä. Voit siis halutessasi palata takaisin harjoituksiin myöhemminkin, jos jäsenyytesi jatkuu pidempään.
Mitä jos en koe kurssia hyödylliseksi?
Jos olet tyytymätön verkkokurssiin ja ilmoitat siitä 30 päivän sisällä maksusta, saat rahasi takaisin.

Tämä kurssi ei ole avoinna ilmoittautumisille.