Koiran älykkyys ja kognitio

Verkkoluento

Millaista älykkyyttä koirilla on? Miten koirat voivat erota toisistaan kognitiivisissa kyvyissään, ja miten älykkyyttä voidaan mitata? Onko rotujen välillä eroa älykkyydessä? Voiko koiran kognitiota kehittää koulutuksen tai kasvatuksen kautta?

Verkkoluennolla puhutaan aiheeseen liittyvistä tutkimuksista. Luento on jaettu neljään osaan katsomisen helpottamiseksi.

Luento on saatavilla ilmaiseksi ZenKoira-verkkokoulun jäsenille, mutta voit halutessasi ostaa pääsyn verkkoluentoon myös erikseen.

ZenKoira-verkkokouluun voit liittyä tästä linkistä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!