Tiede ja koirankoulutus

Miten tutkimustieto vaikuttaa tapaan, jolla toimimme koiriemme kanssa

Mitä hyötyä tieteellisestä tutkimuksesta on koirien kanssa toimimiseen? Miten tutkimustietoa ollaan hyödynnetty koirankoulutuksessa? Mistä syystä virheelliset uskomukset koirien käyttäytymisestä ja koulutuksesta pysyvät edelleen sitkeästi kierrossa? Mistä voi löytää luotettavaa tietoa tutkimuksista, ja miten tutkimuksia kannattaa lukea ja tulkita?

Kaikkeen tähän löytyy vastaus verkkoluennolla, joka sopii sekä tieteestä kiinnostuneille että niille, joille tutkimusmaailma on täysin uusi asia. Verkkoluento on pilkottu lyhyempiin osiin, että katsominen helpottuu.

Luento sisältyy ZenKoira-verkkokouluun, johon liittymällä saat pääsyn myös useisiin muihin verkkoluentoihin, videoihin ja artikkeleihin. Voit liittyä verkkokouluun täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Aloita heti!