Autolla matkustamisen pelko

Videoiden avulla opit lieventämään koirasi autoilupelkoa

Jos koiraasi pelottaa tai ahdistaa autolla matkustaminen, näistä videoista voi olla apua. Käyn läpi useita vinkkejä autoiluun liittyvän ahdistuksen helpottamiseksi, ja näytän vaihe vaiheelta harjoituksia, joiden avulla autolla matkustaminen voi muuttua miellyttävämmäksi kokemukseksi koiran kannalta.

Tämä minikurssi sisältyy ZenKoira-verkkokouluun, eli jos olet jäsen, saat videoihin pääsyn ilmaiseksi. Tämän lisäksi pääset katsomaan myös useita muita videoita, verkkoluentoja ja artikkeleita. Voit tutustua verkkokouluun tarkemmin täältä.


Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected]


Aloita heti!