30 päivää itsevarmuutta (jäsenille)

Päivittäisiä harjoituksia aroille, epävarmoille koirille

Huom! Tämä on tarkoitettu vain ZenKoira-verkkokoulun jäsenille. Verkkokouluun voit käydä tutustumassa täältä.

Jos et ole verkkokoulussa, mutta haluaisit käydä 30 päivää itsevarmuutta-haasteen, voit liittyä mukaan täältä.

Lähde mukaan 30 päivää kestävään haasteeseen, jonka aikana käydään päivittäin läpi yksi harjoitus, josta on hyötyä aran koiran itsevarmuuden kehittämiseen.

Lyhyet, päivittäiset videot mahdollistavat sen, että joka päivä on mahdollista tehdä pieni, helppo harjoitus, joka omalta osaltaan vaikuttaa positiivisesti koirasi itsevarmuuteen ja reippauteen sekä sinun ja koirasi väliseen suhteeseen. Lisäksi jokainen harjoitus tarjoaa teille hauskaa yhteistä puuhaa - koirasi ei siis tarvitse edes olla arka, vaan kuukausihaasteesta on varmasti iloa ja hyötyä ihan jokaiselle.

Videot voit käytä kuitenkin täysin omaan tahtiisi ja voit palata niihin myös jälkeenpäin milloin tahansa.Ohjaajasi


Saara Junttila
Saara Junttila

Moikka!

Olen Saara. Kirjoitan vapaa-ajallani ZenKoira-blogia (aiemmin nimeltään Häntä heilumaan), jossa jaan tietoa ja vinkkejä koirien käyttäytymiseen liittyen. Lisäksi olen kirjoittanut kirjan 'Mitä koirasi haluaisi sinun tietävän'.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa ja koirien käytösneuvojana yksityisyrittäjänä Suomessa. Kotoa löytyy oma rescuekoira Jessie. Tällä hetkellä suoritan tohtorin tutkintoa koirien kognitiivisia piirteitä tutkien.

Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Lisää taustoistani ja arvoistani voit lukea täältä.

Vastaan mielelläni kysymyksiin; voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta [email protected].


Tämä kurssi ei ole avoinna ilmoittautumisille.